Financiële Planning Tool

Wil jij graag overzicht en inzicht in je financiën?

Minder financiële stress?

En meer overhouden per maand?

 

Toen ik overzicht wilde creëren in mijn financiën, vroeg ik me af hoe ik dat het beste kon doen. Dus ben ik aan de slag gegaan met verschillende uitwerkingen.

 

Papier is niet handig, want dan moet ik alles steeds zelf uitrekenen. Een schrijffoutje, optelfoutje of typfoutje in de rekenmachine is zo gemaakt, dus dit leek me totaal niet praktisch. Bovendien zag ik het niet voor me om hele A4tjes vol te schrijven met alle uitgaven, optellingen en gemiddelden.

 

Na een tijdje zoeken naar een oplossing bedacht ik me dat Excel uitkomst kon bieden. En dus ben ik aan de slag gegaan met een fijne opzet. Een opzet zodat ik met alléén het invoeren van mijn uitgaven kan zien:

 • Hoeveel inkomsten ik elke maand heb
 • Hoeveel ik per categorie per maand uitgeef
 • Hoeveel ik per maand uitgeef
 • Of ik over mijn budget heen ga
 • Hoeveel ik deze maand over heb
 • Hoeveel ik gemiddeld uitgeef aan bepaalde categorieën
 • Hoe ik jaarlijkse kosten kan meenemen in mijn financiële planning
 • Hoe ik er financieel gezien voor sta

 

Hoe helpt het mij?

 

Deze Financiële Planning Tool helpt mij gemakkelijk overzicht te creëren in financiële zaken, waardoor ik precies weet

 1. Wat ik binnenkrijg
 2. Welke noodzakelijke lasten ik heb
 3. Hoe ik er deze maand financieel voorsta

 

Deze tool heeft mij een hoop rekenwerk bespaard, maar belangrijker nog: ik hoef me niet druk te maken of ik het einde van de maand haal met mijn geld (want dat heb ik al gepland) en dat zorgt ervoor dat ik geen financiële stress meer heb!

 

Kosten

Deze tool biedt ik aan voor €7,50.

 

Wil jij:

 • Je financiële inzicht verbeteren
 • Stress verminderen
 • En meer overhouden voor leuke dingen?

 

Druk dan op NU de knop “Bestel Nu“, doorloop het betalingssysteem en binnen enkele minuten kun jij aan de slag!

 

Bestel Nu

 *Bij bestelling ga je akkoord met de algemene voorwaarden

 

Groetjes,

Marilyn Bakker

Financiële Planning Tool

Reacties zijn gesloten.